Телефон за сигнали за некачествени храни

Телефон за сигнали за некачествени храни - право, счетоводство, закон, лекцииВече ще можем да подаваме сигнали за некачествени храни веднага на телефон 0 700 122 99. Можете да звъните на този телефон от 18 април. 

 

Българската агенция по храните от 4 април до сега е направила над хиляда и седемстотин проверки. Директорът на агенцията Йордан Войнов сподели, че са иззети над 100 хиляди яйца и са унищожени над 16 хиляди тона пилешки бутчета, стотици агнета също. Дори кланица, която нямала необходимите документи за дейност, е била затворена.

 

Мирослав Найденов е за създаване на хранителна банка. Идеята е стоки, които са в търговската мрежа и чийто срок на годност изтича да бъдат предоставяни на социални домове и социално слаби хора. В САЩ и западна Европа има такива хранителни банки.

Едно мнение по „Телефон за сигнали за некачествени храни

  1. ромил кустуров

    в „Т _маркета“ на ул.“Червена роза“ в кв.“Гоце Делчев“се продават много некачествени и с изминал срок на годност стоки.Така например в неделя купих кашкавал „FIVEPI“от краве мляко които имаше вкус на меко казано развалена габа мухоморка.Тои още се продава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *